Kotimaiset sohvat

1-, 2- ja 3-istuttavat kotimaiset sohvat

Tältä sivulta löydät valikoimamme myydyimmät kotimaiset sohvat – laadukkaat, kestävät ja ihanan mukavat. Upeat sohvamme on valmistettu Pohjanmaalla, suurin osa Teuvalla, Softnessin tehtaalla – kaikki käsityönä, huolella ja rakkaudella, Sinua varten.

Kaikki sohvat ovat muunnelmasohvia, joten jokaisesta sohvamallista voit valita joko yhden tai kahden taikka sitten kolmen istuttavan – riippuen tarpeestasi. Tarvittaessa voit tilata myös sohvakalustona, jossa yhdistyisi kaikki kolme sohvavaihtoehtoa.

Verhoilusta saat päättää itse: haluaisitko uuden sohvasi nahkaisena vai kankaisena ja millä värillä laajasta värivalikoimastamme. Verkkokauppa tarjoaa sekä nahka- että kangas -vaihtoehdon.

Myös vuodesohvamalleja on mahdollista valmistaa. Jos asut Oulun seudulla ja tarvitset nimenomaan vuodesohvan, tervetuloa käymään myymälöissämme, missä voit tutustua kotimaiseen sohvavalikoimaamme paikan päällä, kokeilla eri sohvamalleja ja tilata juuri sellaisen sohvan, jonka haluat. Kysy tuotteista lisää myyjiltämme tai lomakkeella.

Löydä omat suosikkisi!