SOHVAT

Laatu ja mukavuus periaatteina

Sohvat verkkokauppamme valikoimasta ovat erimallisia ja -muotoisia, kaikki tyylikkäitä, joissa aina on mukava istua ja viettää lepoaikaa. Löydät sohviemme vaihtoehdoista yhden, kahden ja kolmen istuttavat sekä U-mallit, divaanisohvissa voit valita haluamasi kätisyyden.

Verhoiluvaihtoehtoja myös riittää: sohvamme ovat saatavissa kankaisina tai nahkaisina – valitse mieleinen väri / kuosi tarjoamista vaihtoehdoista.
Valitse verhoilu kuitenkin harkiten. Nahka on kieltämättä aivan upea vaihtoehto, mutta tekokuitukangas voi olla joskus kestävämpi valinta, kun kyseessä on lemmikki, joka vahingossa saattaa jättää nahkasohvaasi ikäviä kynnenjälkiä.
Vahva laadukas tekokuitukangas kestää tämäntyyppisiä hyökkäyksiä paremmin, sen pinta hylkii likaa sekä kestää hyvin valoa. Sohvan irtopäälliset pärjäävät hyvin vesipesussa eikä väri silloin helposti haalistu.
Laadukkaan kangasvalikoimamme kaikki kankaat ovat näyttäviä, helppohoitoisia ja todella kestäviä. Joten voit olla täysin varma uuden sohvasi verhoilun kestävyydestä, jos ostat meiltä. Ja varmasti löytyy myös se oikea verhoiluväri, olohuoneesi tunnelmaan ja tyyliin sopivin, joka täydentää kotisi ulkoasua.

Tällä hetkellä verkkokaupassa on esillä vain osa laajasta sohvavalikoimastamme, johon paremmin voit tutustua, jos piipahdat Oulun SOHVA & SÄNKY Kaupan myymälöissä.

Kauppamme kaikki sohvat ovat muunnelmasohvia, joita voi muokata ja valmistaa asiakkaan toiveen mukaan. Joten uskomme, että löydät meidän sohvaosastoltamme mieluisen mallin, johon koskaan et tule sitten pettymään.

KOTIMAISET SOHVAT
KULMASOHVAT / DIVAANISOHVAT

Kaikki sohvat

 

Näytetään tulokset 1–12 / 13

Näytetään tulokset 1–12 / 13