TOIMITUSPALVELUT

Oulun SOHVA & SÄNKY Kaupan toimituspalvelut

Kuvassa - toimituspalvelut, jotka sisältävät koko tuotetoimitusketjun.

Toimituspalvelut ovat kätevä apu sinulle, jos sinulla itselläsi ei ole mahdollisuutta kuljettaa ostamiasi tuotteita kotiin omin voimin.

Siksi tarjoamme asiakkaillemme Oulun seudulla ja ympäri Suomen (manner-Suomen) kotiinkuljetus-, kasaus- ja kierrätyspalveluita.
Voit myös tilata tavaroillesi kotiinkuljetuksen tai/ ja muut toimituspalvelut kaikissa myymälöissämme kaupanteon yhteydessä.

Huomioi kuitenkin, että verkkokaupassa tarjoamamme tuotteiden toimitukseen liittyvät palvelut, kuten KULJETUS / KASAUS tai KIERRÄTYS, ovat tilattavissa joko kaikki keraallaan tai joitakin niistä tarpeesi mukaan VAIN sohvan tai sängyn oston yhteydessä.

Jos uudelle sängylle tai sohvalle tarvitaan ainoastaan kuljetuspalvelua, muista tilata se erillisena tuotteena. Voimme asiakkaan halutessa toimittaa tilatun tuotteen pihalle tai sisälle, purkaa tuotteen tehdaspaketista ja kasata sen sekä tarvittaessa viedä vanhan huonekalun pois.

Jos asut Oulun seudulla ja haluat hakea verkkokaupasta tilaamasi tuotteen / tuotteet itse, voit valita kassalla noudon tuotetilausta viimeistellessä.

Kaikki verkkokauppa- ja myymälätilaukset ovat noudettavissa veloituksetta Oulun varastoltamme osoitteessa: PALJETIE 10, 90150 OULU.

Kysy lisää yrityksemme toimituspalveluista myyjiltämme ja he auttavat sinua mielellään!

Tutustu TOIMITUS-JA MAKSUEHTOIHIMME täältä.

Näytetään kaikki 3 tulosta

Näytetään kaikki 3 tulosta