SPECIAL LUXUS runkopatja

334,95 558,25 

Edullinen ja hyvin muotoutuva runkopatja. Laadukas RUKA sijauspatja sisältyy hintaan.
Valitse mieleinen sängynpääty valikosta Sängynpäädyt.

Varastotuote. Jos väliaikaisesti varastosta loppu, toimitusaika noin 2 vk.  Varmista toimitusaika tarvittaessa myymälästä, p. 050 4755958.
Valitse toimitustapa tästä, jos tarvitset kotiinkuljetuksen.

HINTA VOIMASSA VERKKOKAUPPATILAUKSIIN!

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Special Luxus runkopatja on edullinen sänky tukevalla ja hyvin muotoutuvalla pussijousituksella. Pocket-pussijousituksessa jokainen jousi pakattu omaan kangaspussiin jolloin jokainen jousi pystyy joustamaan yksilöllisesti. Valittavissa eri kovuudet: MEDIUM ja HARD.

Special runkopatjan verhoiluun valittavana neljä väriä ja jalat mustaksi petsattua puuta tai metalliset. Sängyssä makuupinnalla oleva kangas on hyvin joustavaa joustokangasta, joka parantaa jousituksen toimivuutta.  Profiloitu vaahtomuovisijauspatja RUKA sisältyy hintaan.

TARKEMMAT TIEDOT:

●  Jousituksena tuplajousitus. Alajousituksena tukava bonnell-jousitus. Sen päällä varsinainen ja tärkein, eli yksilöllisesti joustava pussijousitus.
●  Kovuus: Tehtaan suosituspainot joustinpatjan valintaan: MEDIUM – Nukkujan paino alle 90 kg;  HARD – nukkujan paino yli 95 kg. Toki jos on tottunut/haluat heti kovemman tuntuman, valitse HARD.
●  Runko puuta ja kestää hyvin. 7 cm korkeammalla runkokorkeudella Special Light sarjaan.
●   Koot:  80x200cm, 90x200cm, 120x200cm, 140x200cm.
●  Jalat: valitse puinen tai metallinen (10 cm / 20 cm) jalkasarja valikosta.
●   Verhoilu: helppohoitoinen ja hyvin kestävä Inari-kangas neljällä eri värillä.  Inari on laatukangas, jolla on yksivärinen pinta. Kankaan Martindale eli hankauksenkesto on korkeaa vaatimustasoa – 49 000 (erittäin korkea hankauksenkesto -julkitilaan tarkoitettu- on vähintään 50 000 kierrosta).
●  Profiloitu vaahtomuovisijauspatja RUKA sisältyy hintaan.
  Takuu: 10v. (katkennut jousi+runko).
●   Toimitus: SPECIAL LUXUS runkopatja toimitetaan jalat irrallaan.

Kysy tuotteesta lisää lomakkeella →
Kysy tuotteesta myyjältä →